Despre noi

Cine suntem

Cabinetul veterinar SanitaVet a luat fiinta in anul 1999 din ideea de a darui comunitatii si a aplica pe cat posibil de multe din cunostintele acumulate in timpul facultatii. La inceput a fost mai greu, cu dotari putine, dar SanitaVet a reusit sa creasca repede. Ambitia si pasiunea investita au dat roade si in doar cateva saptamani au aparut primii clienti fideli care au apreciat profesionalismul si eficienta cu care echipa SanitaVet lucreaza.

Ne-au pasionat intotdeauna noile tehnologii, noile tipuri de medicamente si tratamente si n-am omis niciodata participarea la conferinte si simpozioane care sa ne ajute sa ne perfectionam si sa fim in pas cu tot ceea ce este modern si inovator.

Timpul a trecut si spatiul a fost modernizat, mai multe servicii au fost disponibile si astfel prestigiul cabinetului veterinar a crescut inca si mai mult. Ne-am putut ocupa de cazuri mai complicate si am putut vindeca mai multe animalute. Acest lucru ne-a adus deasupra si ne-a permis sa ne dezvoltam permanent. Si deci iata-ne, aproape 16 ani mai tarziu, in aceeasi stare de continua agitatie pentru ca dumneavoastra, clientii nostri, sa puteti beneficia de tratamentele cele mai bune la preturile cele mai accesibile.


De ce sa alegeti serviciile noastre?

Timp de asteptare minim

Ne mandrim cu faptul ca oferim cele mai bune servicii intr-un timp cat mai scurt posibil. Incercam sa cream o ambianta cat mai placuta atunci cand dumneavoastra trebuie totusi sa asteptati.

Servicii de urgenta in regim de ambulanta veterinara

Oricand si oriunde apare o problema urgenta putem interveni, avand la dispozitie propria masina in regim de ambulanta veterinara. Incercam sa oferim servicii cat mai complete si avem chiar si un numar de telefon pentru urgente: 0744 523 340

Grija si compasiune

SanitaVet are ca motto: Animalele voastre, familia noastra! Ne implicam in fiecare caz in parte si incercam sa fim cat mai apropiati de pacienti. Intelegem ca unele vizite la veterinar sunt niste momente dificile si avem rabdare cu fiecare explicatie. Stim sa ne facem intelesi si va oferim din timp informatii clare despre fiecare interventie in parte si fiecare cost implicat inainte de a lua o decizie.

Atmosfera ca in familie

Ne dorim permanent ca fiecare pacient ajuns la noi sa ne devina prieten si sa ne priveasca ca pe niste medici "de familie" ai animalului sau. Apreciem vizitele oricand este posibil, suntem destul de activi pe retelele de socializare si nu ramanem indiferenti la sugestiile sau cererile dumneavoastra.

Servicii PRO BONO si implicare permanenta in campanii de informare si responsabilizare a stapanilor de animale

Ne dorim sa ajutam pe cat mai multi. Ne implicam pe cat posibil (limitati fiind desigur de resursele materiale si de timp) in campanii de responsabilizare si informare a stapanilor de animale. Incercam sa oferim si interventii pro bono si sprijinim pe cei care nu pot avea grija de animalul primit. Nu suntem indiferenti la cazurile disperate. Suntem asa cum ne-am dori sa fie toti cei din jur: atenti si grijulii cu patrupedele.

SanitaVet este un cabinet orientat intotdeauna catre client si de aceea vom incerca sa oferim solutiile cele mai potrivite pentru fiecare dintre dumneavoastra. Pentru a va convinge ca noi suntem alegerea ideala va invitam sa ne vizitati la sediul nostru.


Faceti cunostinta cu echipa noastra: