Despre noi

Cine suntem

Cabinetul veterinar SanitaVet dateaza inca din anul 1999, acesta luand nastere din pasiunea de a oferi necuvantatoarelor un lacas unde nevoile lor sunt ascultate, unde pot beneficia de intelegere si compasiune din perspectiva medicala.

Din dorinta de a asigura servicii medicale la cele mai inalte standarde pentru patrupedul dumneavoastra, intotdeauna am fost implicati in descoperirea, dezvoltarea si aplicarea tehnologiilor, medicamentelor si tratamentelor de uz veterinar si in acelasi timp reactualizarea cunostintelor in ton cu evolutia medicinei veterinare.

De-a lungul timpului am fost onorati sa primim in incinta clinicii un numar extraordinar de pacienti, asigurandu-le fiecaruia dintre ei tratamentul perfect conturat si destinat nevoilor acestora. Suntem mandri ca timp de 20 de ani am reusit sa readucem linistea si confortul medical al companionului dumneavoastra.


De ce sa alegeti serviciile noastre?

Timp de asteptare minim

Ne mandrim cu faptul ca oferim cele mai bune servicii intr-un timp cat mai scurt posibil. Incercam sa cream o ambianta cat mai placuta atunci cand dumneavoastra trebuie totusi sa asteptati.

Grija si compasiune

SanitaVet are ca motto: Animalele voastre, familia noastra! Ne implicam in fiecare caz in parte si incercam sa fim cat mai apropiati de pacienti. Intelegem ca unele vizite la veterinar sunt niste momente dificile si avem rabdare cu fiecare explicatie. Stim sa ne facem intelesi si va oferim din timp informatii clare despre fiecare interventie in parte si fiecare cost implicat inainte de a lua o decizie.

Atmosfera ca in familie

Ne dorim permanent ca fiecare pacient ajuns la noi sa ne devina prieten si sa ne priveasca ca pe niste medici "de familie" ai animalului sau. Apreciem vizitele oricand este posibil, suntem destul de activi pe retelele de socializare si nu ramanem indiferenti la sugestiile sau cererile dumneavoastra.

SanitaVet este un cabinet orientat intotdeauna catre client si de aceea vom incerca sa oferim solutiile cele mai potrivite pentru fiecare dintre dumneavoastra. Pentru a va convinge ca noi suntem alegerea ideala va invitam sa ne vizitati la sediul nostru.


Faceti cunostinta cu echipa noastra: