Noutatile de la SanitaVet

Ultimele noutati si oferte:

Aici veti putea gasi cele mai noi stiri si informatii legate de cabinetul nostru. SanitaVet lucreaza activ si permanent pentru a veni cu idei noi si pentru a ajuta pe cei din jur. Va invitam sa verificati cat mai des aceasta pagina pentru a fi siguri ca sunteti la curent cu ultimile noutati si oferte.

- Site-ul SanitaVet.ro nu solicita si nu prelucreaza date cu caracter personal si nu foloseste cookieuri sau alte tehnologii de urmarire a vizitatorilor, de aceea puteti naviga fara griji. Va rugam sa ne contactati oricand pentru mai multe detalii folosind numerele noastre de contact.

- Conform prevederilor H.C.G.M.B. nr. 145/2013, persoanele fizice si juridice, institutiile si ONG-urile care detin caini pe raza Municipiului Bucuresti sunt obligate sa-i inregistreze la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor - art. VI. alin. (1) - (exceptie facand cainii de serviciu ai Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Afacerilor Interne si cainii cu varsta mai mica de 4 luni). SanitaVet se implica activ ca partener in aceasta campanie si va ofera sprijin pentru inregistrarea cainilor. Pentru detalii suplimentare ne puteti vizita la sediu sau apela oricand folosind datele noastre de contact.

- SanitaVet are deschis pentru dumneavoastra un petshop cu o oferta variata de peste 1000 de produse in stoc. Cele mai bune selectii pentru cea mai buna grija!

Adoptii:

SanitaVet cauta mereu stapani iubitori pentru animalute abandonate! Fie ca e vorba de adoptie, fie de vanzare, puteti gasi pe paginile noastre de Facebook sau Instagram imagini cu patrupede care au nevoie de ingrijire si de un camin nou. Informatii suplimentare puteti obtine acolo sau folosind datele noastre de contact.

Fie pentru ca aveti nevoie de o recomandare, de un tratament sau de o interventie chirurgicala, fie pentru ca sunteti in cautarea unei noi diete pentru animalutul dumneavoastra de companie, va asteptam la sediul nostru.