SanitaVet - Serviciile noastre

Cu o echipa de profesionisti prompti si eficienti, cabinetul veterinar SanitaVet ofera o gama larga de servicii de calitate la preturi imbatabile:

Lista de servicii oferite de cabinetul nostru:

Consultatii

Consultatii complete pentru animalul dumneavoastra
Dispunem de sala de consultatii special realizata si la curent cu toata aparatura moderna destinata investigatiei clinice. Dintodeauna am urmarit fiecare simptom al fiecarui pacient, tesand astfel cursul consultatiilor in functie de semnele clinice prezente, atat ale pacientilor tineri, cat si adulti.

Tratamente

Stabilim cel mai bun tratament pentru afectiunea animalului tau
Ii oferim apoi cea mai buna grija si monitorizaram evolutia lui, ajustand tratamentul in functie de nevoile sale. Dispunem de spatii corespunzatoare pentru internari pe termen scurt si lung, daca este cazul.

Petshop

Gama larga de produse
Fie ca este vorba despre mancare simpla sau de dieta, despre un ham sau o jucarie, la noi in petshop veti gasi o gama variata de accesorii si recompense veterinare.
Royal Canin, Purina ProPlan, Monge, Hill's

Punct farmaceutic

Medicamente pentru orice nevoie
Oferim o gama larga de medicamente si tratamente de uz veterinar, precum suplimente esentiale dezvoltarii corecte, sampoane de uz veterinar, solutii otice/oculare, antibiotice, produse dermatologice, si nu numai.

Deparazitari

Deparazitarea interna si externa nu trebuie niciodata neglijata!
Oferim solutii impotriva ectoparazitilor (paraziti externi precum capusele sau puricii) care ii produc disconfort animalului dumneavoastra, putand ajunge chiar la boli grave. Pentru endoparaziti (parazitii interni, cel mai des intalniti fiind ascarizii - viermi rotunzi - si teniile - viermi lati) dispunem de tratamente eficiente si cele mai bune sfaturi pentru asigurarea unei igiene corespunzatoare.

Vaccinari

Vaccinarea este vitala in asigurarea confortului si sanatatii companionului
Intodeauna am fost adeptii unor scheme de vaccinare stricte si regulate, utilizand doar produse de o calitate superioara.
Nobivac, Vanguard, Biocan

Laborator de analize

Analize de laborator periodice
Reteta unei vieti sanatoase pentru animalul dumneavoastra o reprezinta analizele de laborator periodice. Ele ofera informatii pretioase si permit depistarea timpurie a unor afectiuni, marind considerabil sansele de vindecare completa si micsorand disconfortul. Dispunem de aparatura moderna pentru a lucra probele in cel mai scurt timp posibil pentru: hematologie, coproparazitologie, sumar si sediment urina. De asemenea utilizam si teste imunocromatografice rapide, care ajuta la punerea unui diagnostic in cateva minute.
Pentru a acoperi tot spectrul de analize necesare, colaboram cu HistoVet, SynevoVet si Laboklin.

Stomatologie

Sanatatea orala a patrupedului dumneavoastra este vitala
In clinica noastra oferim servicii specializate in ceea ce priveste tratarea si profilaxia problemelor dentare. Avem aparate special destinate pentru diagnosticarea si intretinerea dentitiei animalelor, care, alaturi de o dieta echilibrata, asigura o evolutie cat mai buna, indiferent de varsta cainelui sau pisicii pe care o detineti.

Chirurgie

Interventii de mica si mare chirurgie
Exista situatii destul de frecvente (din pacate) in care este necesara o interventie chirurgicala. De aceea avem sala de chirurgie dotata cu tot ce este mai nou in domeniu pentru a putea oferi o siguranta si un confort deplin in timpul interventiilor, indiferent de complexitatea acestora.

Cosmetica si frizerie veterinara

Frizerie si cosmetica felina si canina
Confortul termic, igiena si de ce nu, aspectul fizic placut reprezinta avantajele trecerii pe la salonul de cosmetica animala. Ne-am ocupat de-a lungul timpului de o multitudine de rase si stim ce stil se potriveste fiecaruia.

Radiologie

Examene radiologice
Expunerile radiologice au devenit o componenta importanta a procesului de diagnosticare in medicina veterinara moderna. Acestea ofera oportunitatea de a stabili un diagnostic corect, in cazul in care simptomatologia prezenta nu este concludenta. Utilizand un aparat de radiologie digital, riscurile date de radiatii sunt aproape 0 pentru animalul dumeavoastra, iar expunerile rezultate sunt valabile in doar cateva minute.

Ecografie

Tehnologie care confirma diagnosticele
Cea mai folosita tehnica imagistica din medicina veterinara moderna, ajuta la confirmarea sau revizuire diagnosticului prezumtiv pus in urma unui examen clinic utilizand aparatura moderna din dotarea noastra.

Electrocardiograme - EKG

Sanatatea inimii
Pentru ca activitatea cardiaca sa fie mai usor de interpretat si urmarit, iar afectiunile depistate, oferim si acest tip de serviciu.

Ortopedie

Mobilitate perfecta si o viata fara dureri
Afectiunile aparatului locomotor sunt deseori intalnite in lumea medical veterinara. Medicii nostri va pot ajuta in a determina afectiunea animalului si ii pot ajuta recuperarea, fie prin chirurgie, fie prin tratament.

Anestezie

Fara durere si fara riscuri
Pentru confortul si buna starea animalutelor post-, intra- si pre-operator, folosim cele mai noi protocoale anestezice. Dispunem chiar si de cea mai avansata tehnica de anestezie: anestezia inhalatorie. Aduce cele mai mici riscuri si cea mai rapida revenire, dupa orice interventie chirurgicala.

Endoscopie veterinara

Tehnica minim-invaziva de diagnosticare
Detinem aparatura si materiale specifice manoperelor veterinare endoscopice. Endoscopia permite o examinare vizuala a organelor interne, fara o interventie chirurgicala, precum si efectuarea unei biopsi. Manopera se efectueaza doar sub anestezie generala.

Terapie intensiva

Recuperare sub supraveghere
Oricand situatia o impune, avem posibilitatea de a va spitaliza animalul intr-o unitate de terapie intensiva, unde poate fi urmarita evolutia sa in permanenta de medici.

SanitaVet ofera cu mult mai multe servicii, cum ar fi posibilitatea de a va lasa pe maini bune in regim pethotel catelusul sau pisicuta, internari pentru tratament sau in urma interventiilor chirurgicale, tratamente hormonale sau ale diferitelor infectii, vaccinari periodice, oxigenoterapie, inseminari artificiale, servicii funerare complete si multe altele. Pentru a le descoperi pe toate va asteptam la sediul nostru unde sa putem sa stabilim un diagnostic si sa va recomandam pasii urmatori necesari pentru a remedia problemele animalutului dumneavoastra.